In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie

Ontspannen, genieten, beleef het in het Westerkwartier.nl

Grijpskerk-jaarmarkt (28)

Feestweek Grijpskerk

2018-06-10T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2018 zo. 10 juni t/m vr. 15 juni
Lokatie: Grijpskerk
Rubriek: Evenementen

De feestweek met een Quiz, Motortoer, Bingo, Gezelligheidsrit, Kidsavond en Hollandse avond met Henk Wijngaard. Zaterdag is de Jaarmarkt en "Blij dat ik glij" met als afsluiting tentfeest met Ziezeau,

  •  

Programma feestweek 10 t/m 16 juni


Vrijdagavond 15 juni, kinderavond van 19:00 tot 21:00 uur, met aquaballen, pony rijden, een zweefmolen, stoepkrijten, suikerspinnen, springkussen, een ritje maken in een vrachtwagen van Postma Transport, uitleg krijgen over de dode hoek bij vrachtwagens ect. Tevens staan er die avond een aantal oldtimer vrachtwagens opgesteld om te bezichtigen.
Voor de volwassenen; altijd al eens een vrachtwagen hebben willen besturen? Tijdens de kinderavond heeft u die mogelijkheid. U kunt gratis onder professionele begeleiding in een lesvrachtwagen een korte rit maken.
Aansluitend op de kinderavond van 21:00 tot 0:00 uur een Hollandse avond met de band Sunshine en als klap op de vuurpijl Henk Wijngaard mede mogelijk gemaakt door Postma Transport! Gratis entree!

Zaterdag 16 juni jaarmarkt in het centrum van Grijpskerk. Aanvang 10:00 uur. Vanaf 15:00 uur op de Poel “Blij dat ik glij!” 
De bedoeling bij dit evenement is dat de deelnemers op een band, luchtbed of ander spectaculair opblaasbaar object van de schans afglijden en dan zo snel mogelijk de bel luiden die aan het eind van de schans boven het water hangt. Aan het eind van de schans loopt de baan iets op.

De organisatie heeft banden beschikbaar, dus een eigen band/ luchtbed mag wel maar hoeft niet. Er zijn leuke prijzen te winnen. De eerste prijs is goed voor €75, de tweede prijs is €40 en de derde prijs is €20. Degene die het origineelste van de baan afgaat maakt kans op €50!

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar fredenmar@hotmail.com. Via dit mail adres zijn ook het reglement en het inschrijfformulier te verkrijgen. Douchegelegenheid bij Brandweerkazerne

Vanaf 17:00 sluiten we de feestweek af met de band Ziezeau in de tent op de Poel.

 

 

 

Geweest
Zondag 10 juni tentdienst van de gezamenlijke kerken te Grijpskerk aanvang 11:00 uur op de Poel

Maandag 11 juni klaverjasavond in de tent op de Poel. Inschrijving vanaf 19:00 uur
Ook is er deze avond een motortoertocht georganiseerd door de Motormuizen uit Grijpskerk. Vertrek 19:00 uur vanaf de Poel

Dinsdag 12 juni is er een quizbizz in de tent op de Poel. Een gezellige pubquiz. Aanvang 19:30 uur

Woensdag 13 juni om 14:00 straatspeeldag op de van Asschendorplaan te Grijpskerk. ‘ Avonds bingoavond in de tent op de Poel. Georganiseerd door VV Grijpskerk. Aanvang 20:00 uur.

Donderdag 14 juni, Gezelligheidsrit, inschrijving vanaf 18:30 uur bij de molen, te Grijpskerk.

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp