In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Hayema

Goud Midwinter kerstmarkt

2020-12-11T00:00:00+01:00
Datum: vr. 11 december t/m za. 12 december
Aanvang: 16:00 uur
Tot:  21:00 uur
Lokatie: Oldehove
Rubriek: Markt/braderie

De tweede editie van deze bijzondere markt. In een rustieke sfeer van de boerderij vindt je een tal van vintage houten kramen met bijzondere producten. Doe mee aan leuke workshops, er zijn heerlijke proeverijtjes, lekkere drankjes, muziek & veel stro. Ook voor kids is er volop vertier.

  •  
Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
Hayema Heerd
(Horeca & Uitgaan)

t Is nieuw, 't wordt bijzonder en 't wordt magisch!

Wanneer je nog niet eerder op de Hayema Heerd bent geweest, kijk je je ogen uit. De grote feestruimte van het Stro-hotel is het decor voor een uniek kerstevent. Waar al menig bruidspaar is getrouwd, is de feestruimte nu ingericht in winterse kerstsferen. Véél lichtjes, kerstbomen, versieringen en kraampjes. De geuren van kruidige drankjes, warme chocolademelk en overige lekkernijen nodigen uit even te gaan zitten en te aanschouwen wat er om je heen eigenlijk allemaal gebeurd.

Je vindt er leuke kerstcadeaus, mooie producten uit de regio, proeverijtjes, lekkere drankjes, muziek, workshops én nog veel meer.

Naast de diverse kramen binnen, is het buiten ook bijzonder sfeervol met lekkere snacks en soepen, kerstbomen, houtsnippers, fakkels en vuurkorven. Kom gezellig shoppen met je familie. Ook voor kinderen is het een erg leuk uitje!


Voor meer informatie: https://hayemaheerd.nl/
Volg ons ook op Facebook en Instagram met al het nieuws over het nieuws van de Hayema Heerd

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp