In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Liannes-siergrassen-tuin-2

Siergrassendagen

2019-09-14T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2019 za. 14 september t/m zo. 15 september
Lokatie: Jan Gosseswijk 31 De Wilp

Grassen zien er nu heel weelderig uit. In het najaar verkleuren veel bladeren spectaculair in verschillende tinten geel, bruin en rood. Zaterdag is er een markt en zondag een miniworkshop.

  •  

Als toegift op een lang seizoen met grassen hebben we de najaarsgrassen met prachtige pluimen en aren, de herfstkleuren en later in het seizoen ook nog een sprookjesachtig wintersilhouet. Grassen zien er nu heel weelderig uit. In het najaar verkleuren veel bladeren spectaculair in verschillende tinten geel, bruin en rood. Deze eigenschappen hebben de grassen meer en meer populair gemaakt. Als veel andere planten verpieteren zijn de grassen op hun mooist!

Op zaterdag 14 september is er een MARKT met medewerking van Rik Boehlé van kwekerij de ‘Beemd’ uit Warffum. Hij zal niet alleen aanwezig zijn met plantjes maar ook vertellen over de planten om 13.30 uur.

Op zondag 15 september geeft Lianne om 13.30 uur een miniworkshop ‘Toepassing van siergrassen in de tuin’. Na een theoretisch gedeelte zal er een siergrassenborder worden uitgezet. Vele grassen zijn in de verkoop. Beide dagen gratis entree. Geopend vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur.

 www.siergras.nl

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp