In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Bauke-mollema-tocht-garnwerd

9e Bauke Mollema Tocht

2022-08-06T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2022 zaterdag 6 augustus 2022
Lokatie: Westerkwartier
Rubriek: Sport

Onder aanvoering van een van Nederlands beste profwielrenners maken de deelnemers vanuit heel Nederland kennis met het prachtige gebied in en rond Groningen waar Bauke zijn eerste meters zette op weg naar zijn succesvolle carrière. Bauke Mollema wil met deze tocht zijn fans en wielerliefhebbers de gelegenheid geven met hem mee te fietsen.

  •  

Er zijn 3 afstanden van 65 km, 110 en 165 km. Bauke fietst zelf ook mee. De tocht is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebbers. De tocht gaat
door de stad Groningen en vele grote delen van de Provincie Groningen. Uiteraard wordt ook Zuidhorn niet overgeslagen, het dorp waar Bauke is opgegroeid en de basis is gelegd voor het huidige succes. Hij fietste dagelijks vanaf Zuidhorn naar zijn school in Groningen, door weer en wind.

Bauke zal eerst vanaf 08.00 de deelnemers "uitzwaaien"en zet dan de "achtervolging" in rond 10.00 wordt hij in Zuidhorn verwacht.

Inschrijven kan nog tot 4 augustus www.baukemollematocht.nl

Dit jaarlijks terugkerend evenement wordt georganiseerd door Jansen Event-Sportmanagement, een management- en organisatiebureau dat zich richt op (sportieve) evenementen in (Noord) Nederland. Voornamelijk wieler- en MTB wedstrijden en toertochten.

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp