In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie

Welkom in het Westerkwartier.nl Agenda voor bewoners en bezoekers

De Uitagenda voor het Westerkwartier. Digitaal en een gedrukte versie

Magazine

Aan deze site is een magazine gekoppeld. Elke twee maanden wordt er met de geplaatste agendaitems een papieren magazine gemaakt. Een handzaam boekje ( A6) formaat in full-color gedrukt. Een overzicht van alle actuele culturele activiteiten die plaatsvinden in dit gebied.
Inclusief de programmering van de Culturele centra in het Westerkwartier zoals Baron Theater Opende en het Cultureel Centrum Zuidhorn.
Dat magazine is gratis verkrijgbaar en heeft een zo groot mogelijk verspreidingsgebied. Op diverse publieksplaatsen: Campings, hotels, restaurants, winkels, café's, bibiotheken enz.  is het magazine verkrijgbaar.

Vriend van Het Westerkwartier

Abonnement
Wilt u er zeker van zijn dat u elk exemplaar in uw bezit krijgt? Word "Vriend van het Westerkwartier" en ontvang ze per post voor € 27,50  per jaar.
U steunt daarmee tevens deze site. Ook voor bedrijven/instellingen die magazines aan willen bieden aan hun bezoekers. Stuur een » Email & Word Vriend

 

Adverteren?

U kunt op verschillende manieren uw bedrijf of evenement extra onder de aandacht brengen in dit magazine. Ook op de website zijn diverse mogelijkheden. Ik kom graag even bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.
Stuur een » Email voor meer informatie.

 Verschijningsdata 2024:  -   Editie 60 "Voorjaar"  maart-april -  Editie  61 "Voorzomer" mei-juni  - Editie  62 "Zomer" juli-augustus - Editie 63 "Najaar" Okt-Nov  -  Editie 64 "Winter" dec-jan

» Bekijk alle voorgaande uitgaves

De activiteiten worden door verschillende partijen ingevoerd en worden zo ver mogelijk gecontroleerd. Voor de juistheid van de informatie is inhetWesterkwartier.nl echter niet aansprakelijk. Het is niet toegestaan de (Agenda) informatie op deze website zonder schriftelijke toestemming over te nemen, of te publiceren op het internet of in gedrukte vorm.