In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie

Bedrijven Westerkwartier 

Bloemen vrouw

Bedrijven in het Westerkwartier

Het Westerkwartier heeft 41 dorpen waarin meer of minder bedrijven zijn gevestigd. Van kleine speciaalzaken tot grotere winkelketens, ze bieden hun producten en service met een glimlach aan. Verschillende kernen zoals Zuidhorn, Marum, Leek en Grootegast bieden een ruimer aanbod van bedrijven en winkels. Zij maken het samen met de aanwezige horeca een bezoekje waard!

Bedrijven Westerkwartier

Supermarkt & Levensmiddelen

Voor uw dagelijkse boodschappen of voor de ingredienten voor een exquise diner.

Winkelen & Mode

Mode voor Mannen en dames ( ook lingerie ), Brilmode, keus uit maar liefst drie opticiens en woninginrichting.

Verzorging

In Zuidhorn kunt u zich van “top tot teen” laten verzorgen. Naast kapsalons, schoonheidssalons en pedicures treft u hier ook bedrijven aan op waar u zelf verzorgingsproducten, drogisterij- en parfumerie artikelen kunt kopen.

Dieren & Tuin

Alles voor uw huisdieren en voor de inrichting van uw tuin. Op het overzicht vindt u diverse Hoveniers, een Tuincentrum en bedrijven op het gebied van dierenwelzijn.

Horeca & Uitgaan

Zuidhorn is wat betreft horecabedrijven en uitgaan goed voorzien. In het dorp zijn op korte afstand restaurants te vinden die gerechten uit de Italiaanse, Chinese en Franse keuken serveren.

Vervoer, Auto's & Fietsen

Heeft uw auto een wasbeurt nodig of heeft uw voertuig schade opgelopen? Bent u op zoek naar een ( elektrische ) fiets? U kunt hier de adressen vinden!

Wonen & Interieur

Woning (laten) inrichten, leuke accessoires voor in je huis of zonwering? Hier de adressen.

Financiën, Makelaars & Hypotheken

Naast banken en hypotheekaanbieders ook bedrijven op het gebied van financieel advies en administratie.

Diensten, Gemak & Zakelijk

Een zeer uitgebreid overzicht van bedrijven die u of uw bedrijf kunnen ondersteunen bij vragen en problemen.

(Ver) Bouw & Onderhoud

U bent op zoek naar een betrouwbare partner bij bouw,- of verbouwplannen of u heeft een kleine klus of schilderwerk. Op deze pagina staat die partner uit Zuidhorn.

Bedrijventerrein Noordhorn

Mokkenburg te Noordhorn biedt ruimte aan een grote verscheidenheid aan bedrijven variërend van bouwmarkt tot tuincentrum en garage tot afvalbrengstation.