In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Modelbouwshow

Autominiaturenbeurs en Modelbouwshow

2022-09-24T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2022 zaterdag 24 september 2022
Aanvang: 10:00 uur
Tot:  16:00 uur
Lokatie: Sportcentrum Leek
Rubriek: Markt/braderie

Hier ziet u modelbouwers op het gebied van kranen, zwaar transport, trucks en grondverzet. 

  • Modelbouw
  • Modelbouw2

Hier alleen expo en waar verenigingen, bouwgroepen en individuele bouwers hun bouwwerken en projecten zoals diorama’s kunnen presenteren. Ook worden demo’s gegeven met radiografisch bestuurbare modellen. Hier staan ook verkoopstands op het gebied van modelbouw en bijbehorende artikelen.

Beurslocatie
In Sportcentrum Leek hebben we de beschikking over een grote sporthal en de aangrenzende ruimten met een totale beursvloer van zo’n 3000m2.  De organisatie zorgt er voor dat schaalmodellen van auto’s, vrachtwagens  en landbouw op deze grote verkoopbeurs goed vertegenwoordigd zijn. Deze beurslocatie beschikt ook over uitgebreide horecavoorzieningen en heeft met eigen parkeerterreinen ruim voldoende GRATIS parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid
De beurslocatie bevindt op korte afstand van de A7 wat de snelste verbinding is tussen Noord Holland en Duitsland. Vanaf Afrit 34 (Leek – Roden) is de Sportcentrum Leek eenvoudig bereikbaar.  Voor wie met het openbaar vervoer reist. Vanaf Hoofdstation Groningen is er een rechtstreekse busverbinding via Qbuzz Lijn 3. In Leek bevinden zich twee bushaltes aan de Auwemalaan op korte loopafstand van Sportcentrum Leek.

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp