In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
2 img 0045

Buurthuiskamer, inloop voor belangstellenden

2022-11-25T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2022 vrijdag 25 november 2022
Aanvang: 10:00 uur
Tot:  12:00 uur
Lokatie: CazemierBoerderij, Hoofdstraat 27, Tolbert

Een gezellige informele bijeenkomst voor mensen uit Tolbert en omgeving.

  • Cazemierboerderij  2021 kleur

De Buurthuiskamer is een tweewekelijkse inloop voor zelfstandig wonende inwoners – jong en oud – uit Tolbert en omgeving.
Mensen ontmoeten elkaar en ondernemen samen tussen 10.00 tot 12.00 uur verschillende activiteiten. Het zijn vooral huiselijke en sociale activiteiten zoals samen koffiedrinken en met elkaar praten, maar er kunnen ook spelletjes worden gespeeld of creatieve activiteiten ondernomen. Het is vooral een heel sociaal gebeuren met een vrije, laagdrempelige inloop. Voorlopig is de huiskamer om de veertien dagen open.

Het is uiteraard mogelijk om eerst een keer te komen kijken en de sfeer te proeven. Deelnemers bepalen altijd zelf of de Buurthuiskamer bij hen past. Als er belangstelling voor is, is het mogelijk om informatiebijeenkomsten te houden over allerlei actuele en interessante onderwerpen. Dit wordt samen met de deelnemers bekeken.
De bezoeker betaalt voorlopig alleen voor koffie of thee en overige consumpties.

De Buurthuiskamer wordt in het begin begeleid door vrijwilligers, met ondersteuning van de gemeente Westerkwartier en Sociaal Werk De Schans Leek. Zij draaien de groep en zijn aanspreekbaar als praatpaal. Het is de bedoeling dat deelnemers dit op enig moment zelf gaan doen. 
Volgende bijeenkomsten: 9 en 23 december.

www.cazemierboerderij.nl

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp