In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Grijpskerk-jaarmarkt (28)

Feestweek Grijpskerk met “Blij dat ik glij!”

2019-06-22T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2019 zaterdag 22 juni
Lokatie: De Poel Grijpskerk
Rubriek: Evenementen

Er is in de gehele week weer van alles te doen op de Poel te Grijpskerk. o.a de Slimste Smalrug en de gezelligheidsrit. Zaterdag is de afsluiting.

  •  

Programma feestweek 15 t/m 22 juni Grijpskerk, De Poel

Zaterdag 15 juni een concert van Excelsior op het water “ Nacht van de filmmuziek”  Aanvang 21.30. Voorverkoop 7,50€. Kaarten aan de kassa 10€

Zondag 16 juni tentdienst van de gezamenlijke kerken te Grijpskerk aanvang 11:00 uur op de Poel Voorganger Pieter kars van de Kamp

Maandag 17 juni quiz “ De slimste smalrug deel 2” Wie is de slimste man/vrouw van Grijpskerk? Vooraf inschrijven. Team van maximaal 6 personen. Aanvang 19.30 uur

Dinsdag 18 juni klaverjasavond in de tent op de Poel. Inschrijving vanaf 19:00 uur. Aanvang 19:30 uur Er zijn leuke vleesprijzen te winnen. Deelname is gratis. 
Ook is er deze avond een motortoertocht georganiseerd door de Motormuizen uit Grijpskerk. Vertrek 19:00 uur vanaf de Poel

Woensdag 19 juni bingoavond in de tent op de Poel. Georganiseerd door VV Grijpskerk. Aanvang 20:00 uur.

Donderdag 20 juni, Gezelligheidsrit, inschrijving vanaf 18:30 uur bij de molen, te Grijpskerk. Georganiseerd door de gebroeders Kuperus.

Vrijdagavond 21 juni, kinderavond van 18:30 tot 21:00 uur, met aquaballen, pony rijden, stoepkrijten, suikerspinnen, springkussen, zweefmolen en nog veel meer.
Tijdens de kinderavond staan er een aantal oldtimer tractoren opgesteld die te bezichtigen zijn.

Aansluitend op de kinderavond van 21:00 tot 0:00 uur een Hollandse avond met de band Sunshine en als klap op de vuurpijl Jannes mede mogelijk gemaakt door Jumbo Arkema! Gratis entree!

Zaterdag 22 juni jaarmarkt in het centrum van Grijpskerk. 
Vanaf 15:00 uur op de Poel “Blij dat ik glij!”  De bedoeling bij dit evenement is dat de deelnemers op een band, luchtbed of ander spectaculair opblaasbaar object van de schans afglijden en dan zo snel mogelijk de bel luiden die aan het eind van de schans boven het water hangt. Aan het eind van de schans loopt de baan iets op.
De organisatie heeft banden beschikbaar, dus een eigen band/ luchtbed mag wel maar hoeft niet. 
Er zijn leuke prijzen te winnen. De eerste prijs is goed voor €75, de tweede prijs is €40 en de derde prijs is €20. Degene die het origineelste van de baan afgaat maakt kans op €50! 
Er is douchegelegenheid bij de brandweerkazerne. 
Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar fredenmar@hotmail.com. Via dit mail adres zijn ook het reglement en het inschrijfformulier te verkrijgen. 
Vanaf 17:00 sluiten we de feestweek af met de band NXT Level in de tent op de Poel.

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp