In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Sp7 logo 1

Feestweek Zevenhuizen 2024

2024-08-09T00:00:00+02:00
Datum: vr. 9 augustus 2024 t/m za. 17 augustus 2024
Lokatie: Zevenhuizen
Rubriek: Evenementen

Feestweek Zevenhuizen 2024, diverse sport en (spel)activiteiten, feestavonden en middagen, voor jong en oud. Negen dagen lang feest in Zevenhuizen!

Feestweek Zevenhuizen is al jaar en dag een begrip in gemeente Westerkwartier.
Met diverse activiteiten voor jong en oud trekt dit evenement al jaren duizenden bezoekers.

Of u nu op de vroege ochtend een hengeltje wilt werpen, of tijdens de jaarmarkt lekker wilt struinen door de diverse kraampjes, voor ieder is er wat wils tijdens dit negen dagen durende evenement.

Diverse rondritten worden georganiseerd, voor zowel motor als oldtimer. Ook brommer liefhebbers kunnen tijdens deze oldtimer dag deelnemen.
Mocht er een evenement zijn voor de ouderen, zoals de gezellige 'ouderen'-middag of een bingo, dan is er vaak ook aan de kinderen gedacht tijdens de Feestweek Zevenhuizen, met een heuse kinderbingo. Sport en spel zijn ruim vertegenwoordigd in deze week, denk aan: 7tegen7 voetbal, 6-kamp, klootschieten, 7van7 hardloop wedstrijd, jeu de boules, darten, tennis & beachvolleybal.

Voor de stappers onder ons, zijn er onder andere live artiesten tijdens de jaarmarkt te vinden op een muziekplein, ook op de laatste vrijdag en zaterdag van de feestweek zullen weer diverse artiesten aanwezig zijn op het Delipark festival.

Afsluitend zal er traditiegetrouw afgesloten worden met een professionele vuurwerkshow!

Dit is nog maar een greep uit het totale programma van de feestweek Zevenhuizen, welke door vele vrijwilligers, clubs en ondernemers mogelijk gemaakt wordt.

Houdt daarom de Facebook pagina in de gaten van Stichting Promotie 7huizen of check http://www.7huizen.nl voor het complete programma.

Graag tot ziens in Zevenhuizen!

Stichting Promotie 7huizen