In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Jazz te gast 2017 slotconcert foto patrick wijninga

Jazz te Gast

2019-06-15T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2019 zaterdag 15 juni
Lokatie: Zuidhorn
Rubriek: Evenementen

Jazz te Gast is een jong, tweejaarlijks jazzfestival – dat een klein dorp voor één dag omtovert tot het absolute middelpunt van de Europese jazz scene. 

  • Jazz-2019
  • Banner jazz te gast

Kaartverkoop

 

www.jazztegast.nl

De top van de Europese Jazz komt naar Zuidhorn

1 dag | 8 podia | 80 musici

Jazz te Gast tovert op zaterdag 15 juni 2019 een klein Gronings dorp om tot het absolute middelpunt van de Europese jazz. Internationale top-musici, jong talent en het Noordpool Orkest treffen elkaar in een ongekend avontuur. Ter plekke maken zij nieuwe muziek en voeren die uit in de sprookjesachtige tuinen van De Gast in Zuidhorn.

Slenter van tuin naar tuin, eet een hapje mee en laat je verrassen door fantastische muziek. Het festival start om 13.30 uur en het dagprogramma is vrij toegankelijk voor iedereen.

Pianist Ethan Iverson uit New York en de Friese saxofoniste Marike van Dijk leiden deze editie van Jazz te Gast. Zij zochten een dreamteam van tien fantastische jazzmusici bij elkaar die samen nieuwe muziek in verrassende combinaties maken. Unieke muzikale persoonlijkheden, afkomstig uit alle hoeken van de wereld: van New York tot Parijs en Hongarije tot Berlijn.

Special Guests zijn het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) o.l.v. Ruben Hein, een big band van 18 Nederlandse toptalenten. Trouwens, Jazz te Gast biedt ook ruimte voor aanstormend talent uit de omgeving.

Sluit je muzikale middag gezellig af en eet een hapje mee aan de lange eettafel in de straat De Gast. En blijf vervolgens voor het geweldige slotconcert van de complete line-up en het Noordpool Orkest.

Slotconcert
Complete line-up + Noordpool Orkest
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Arnichem, De Gast Zuidhorn 
Kaarten €17,50 
 

Hapje mee-eten?
Aanvang: 18.00 uur
Locatie: De Gast Zuidhorn
Kaarten €12,50

Kaarten voor het slotconcert en een lekkere maaltijd ook verkrijgbaar bij: Dijkstra Makelaardij & Financieel Advies, Hoofdstraat 16, Zuidhorn.

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp