In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie

Ontspannen, genieten, beleef het in het Westerkwartier.nl

Poster jeugddag 14 juli

Jeugddag Showband Marum

2018-07-14T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2018 zaterdag 14 juli
Aanvang: 14:00 uur
Tot:  17:00 uur
Lokatie: Ons Centrum, Marum
Rubriek: Jeugd

Blazen, trommelen, vlaggen en dansen, bij Showband Marum kan het allemaal. Op zaterdag 14 juli 2018 organiseert de showband een jeugddag voor kinderen tussen de 5 en 16 jaar. 

  •  

Marum – Blazen, trommelen, vlaggen en dansen, bij Showband Marum kan het allemaal. Op zaterdag 14 juli 2018 organiseert de showband een jeugddag voor kinderen tussen de 5 en 16 jaar. De kinderen kunnen blaas- en slagwerkinstrumenten proberen, dansen met vlaggen en meedoen met drie verschillende demolessen van alle onderdelen van de jeugdopleidingen binnen de Showband. Hierbij kunnen de leerlingen deelnemen aan een groepsles van de jeugdblazers en –slagwerkers, guardtraining of loopstijltraining. De jeugddag vindt plaats op de parkeerplaats van Ons Centrum te Marum en duurt van 14.00 tot 17.00.

De jeugdopleiding binnen Showband Marum kent twee richtingen, opleiding tot muzikant en een guardopleiding. Beide richtingen kennen zowel individuele als groepslessen voor de leerlingen, waarbij toegewerkt wordt naar eigen optredens. Kijk voor meer informatie over Showband Marum en de opleidingen op de nieuwe website van de vereniging, http://www.showbandmarum.nl of neem vrijblijvend contact op door te mailen naar info@showbandmarum.nl

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp