In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Toneel

Jubileumvoorstelling 50-jarig bestaan Toneelvereniging Gastvrij

2022-11-25T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2022 vrijdag 25 november 2022
Aanvang: 20:00 uur
Lokatie: Grand Eetcafe De Klap Grootegast

Jubileumvoorstelling 50-jarig bestaan Toneelvereniging Gastvrij. Voor slechts €5,- heeft u al een plekje bij deze uniek editie. Uiteraard met ‘aloude’ elementen van vroeger. Op zaterdag zelfs met muziek na! 

  •  
Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
Grand eetcafé De Klap
(Horeca & Uitgaan)

Kaarten zijn vanaf 4 november verkrijgbaar in de voorverkoop bij Hazenberg Dier & Tuin en Tuincentrum Drint te Grootegast.

o.l.v. een oud-lid!  is een revue achtige voorstelling tot stand gekomen waarin we u meenemen van toen naar nu. Dat toneelspelen niet begint bij aanvang van een voorstelling en eindigt zodra deze afgelopen is, moge helder zijn. Maar omdat dat wel is wat u vaak ziet, nemen we u graag mee in de geschiedenis van Gastvrij en tonen we u wat er achter de schermen gebeurt. De aangeleverde anekdotes van (oud) leden, de historie en divers beeldmateriaal zijn ineengevlochten tot een verhaal waarin (oud) leden en toneelspelers zich zullen herkennen, maar waar ook anderen zich een levendige voorstelling van kunnen maken. Kortom veel herkenning, plezier en de sfeer van weleer!

https://toneelvereniginggastvrij.nl

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp