In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Flyer ark van noach

Kliederkerk in Zuidhorn

2021-10-10T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2021 zondag 10 oktober 2021
Aanvang: 16:00 uur
Tot:  18:00 uur
Lokatie: De Gast 58A, Zuidhorn
Rubriek: Jeugd

Na een lange pauze is er op zondag 10 oktober eindelijk weer Kliederkerk in Zuidhorn! Het thema is ‘de ark van Noach’ en alle kinderen mogen een knuffeldier meenemen. Kliederkerk is met jong en oud samen een bijbelverhaal spelenderwijs ontdekken, vieren en samen eten. Simpel, maar een feest!

  •  

Het begint om 16:00 uur in de Gastkerk (De Gast 58A). Je knuffeldier mag meevaren in de grote boot en we beleven samen het verhaal over de ark van Noach. Daarna is er in het hele gebouw van alles te doen en te beleven rond het verhaal. Je kunt bijvoorbeeld zelf een bootje knutselen en laten drijven in een zwembadje, van een eierkoek en dier maken (en opeten natuurlijk), dierenmemory spelen of twee aan twee een spannend parcours lopen, en nog veel meer. Na al deze activiteiten is er een korte viering in de kerk eindigen we met een soep en broodjes. Het duurt tot 18:00 uur.

Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd, maar neem vooral ook je ouders, grootouders en vriendjes mee, want de Kliederkerk is voor iedereen van alle leeftijden. Kinderen die naar de kliederkerk komen worden begeleid door eigen ouder(s)/ verzorger(s). Je hoeft je niet op te geven en toegang is gratis.

Meer informatie is te vinden op facebook.com/kliederkerkzuidhorn.

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp