In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Hans bol

Live muziek in de Halte

2022-05-01T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2022 zondag 1 mei 2022
Aanvang: 14:30 uur
Lokatie: Partycentrum de Halte Niekerk

Op zondagmiddag 1 mei vindt er in het gezellige café van Partycentrum de Halte een live optreden van de Wisselband plaats. Sinds 2017 treedt de kinderrockband met regelmaat op in Niekerk. En natuurlijk heeft iedereen zin om eindelijk weer eens te rocken!

  •  
Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
Café De Halte
(Horeca & Uitgaan)

De middag wordt afgetrapt met de rockband Dead Horse, een 4-mans formatie met roots in het Westerkwartier, die een aantal eigen rock, blues en folkrocknummers ten gehore zal brengen. Daarna is de beurt aan de Wisselband, deze unieke kinderrockband bestaat uit muziekleerlingen van ‘the School of Rock’ van Wim Venema uit Zuidhorn. Jonge muzikanten spelen in verschillende bandjes een aantal nummers van onder andere REM, Chuck Berry, Santana, Tom Petty, Radiohead en nog meer blues, rock en popsongs. Met een mix van ervaren leerlingen, oudere jongeren én aantal debutanten belooft het weer gezellig te worden. Want bij de Wisselband is muziek maken geen wedstrijd, maar doe je het gewoon samen.

De beroemde tiktokker Hans Bol van de Pauzeband speelt ook in de Wisselband een nummertje mee. (zie foto)

Halverwege de middag is het podium voor de Pauzeband. Deze band bestaat uit oudere jongeren. Ondanks of dankzij de gezelligheid is de band goed bezig met nummers van onder andere Paul Weller, Otis Redding, Ben E. King, Lionel Richie en nog veel meer. Na de pauzeband volgt deel twee van de Wisselband. Na het optreden krijgt iedere muzikant een smakelijk patatje á la de Halte.

Partycentrum de Halte, Aldringastraat 13, Niekerk Grootegast                                                           
De Wisselband (covers)  voorprogramma Dead Horse (eigen werk, rock )                                                                        
Aanvang 14.30 uur, entree gratis!

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp