In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Verkleindmonddermonsternieuwsbrief

Modderspelen

2019-07-13T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2019 za. 13 juli t/m zo. 14 juli
Aanvang: 10:00 uur
Tot:  17:00 uur
Lokatie: Leek
Rubriek: Jeugd

We starten de zomervakantie met een weekend vol blubber op 13 en 14 juli! Zo vies mogelijk worden, dat is de missie van alweer de 5e editie van de Modderspelen. 

  •  

Tijdens de Modderspelen worden er spellen georganiseerd in… juist ja, de modder! Kuipschuiven, drekracen, op moddertocht en modderglijden! Ontspannen is ook belangrijk, er kan lekker gedobberd worden in het modderbad. Wie wordt er het aller-aller viest? Doe mee aan de Moddermonsterverkiezing!

Braggel ieder uur mee tijdens de moddertocht, of zoek naar de schat in het drakenmoeras. Ook kun je de lekkerste pannenkoeken en marshmallows maken boven het vuur.

De brandweer is er ook dit jaar weer bij om de zeephelling vanaf de bult goed nat te houden en je schoon te spoelen na het rollen door de blubber.

Het Familiepark is geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. De Modderspelen vinden plaats op onze Expeditie van 10.00 uur tot 17.00 uur. Expeditie Nienoord is onderdeel van het Familiepark. Doe kleren aan die lekker vies mogen worden. Je mag natuurlijk ook je zwemkleding aan doen om te glibberen.

www.landgoednienoord.nl/

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp