In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Oosterheerdt pinkster oldtimerrit

Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit

2023-05-28T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2023 zondag 28 mei 2023
Aanvang: 11:00 uur
Lokatie: Borg Nienoord Leek
Rubriek: Evenementen

De 9e editie van de "Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit" voor oldtimers en motoren van 25 jaar en ouder.

Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
Landgoed Nienoord
(Toerisme & Musea)

De rit start vanaf het terrein bij de Borg op het Landgoed Nienoord in Leek.
De rit is ongeveer 90 km lang en veel mooie oldtimers van minimaal 25 jaar oud gaan voor een prachtige tocht door de fraaie omgeving van Leek en omstreken.
Deelname aan de 9e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit Leek staat open voor auto’s van ten minste 25 jaar oud. En wordt georganiseerd in samenwerking met Sportcentrum Leek en Oldtimer & Classic Beurs.

Vanaf 10:00 uur op Pinksterzondag verzamelen de klassiekers en oldtimers zich nabij de borg op Landgoed Nienoord.
Om 11:00 uur vertrekken de oldtimers en klassiekers voor hun rit door de omgeving van Leek. De voertuigen rijden los van elkaar hun eigen rit.
De terugkomst van de oldtimers op de borg zal ongeveer tussen 14:00 en 15:00 uur zijn. Alle voertuigen blijven daarna op het borgterrein staan om het publiek de gelegenheid te bieden om alle oldtimers en klassiekers van dichtbij te bewonderen.

Altijd weer is dat genieten voor de bezoekers. Bij de start is het al prachtig om de fraaie oldtimers te bewonderen en te zien vertrekken. Heel divers is nu al de inschrijving van deelnemers met mooie Amerikanen, sportwagens, en vooroorlogse voertuigen. Kijken en genieten dus!
Tevens is het Grand Café Borg Nienoord open voor eventueel een hapje en een drankje in de borg of op een van de fraaie terrassen.
Voor inschrijving aan de 9e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit 2023 en voor meer informatie kunt u terecht op onze website http://www.oldtimerleek.nl of stuur ons een mail met alle gegevens aan info@oldtimerleek.nl Telefonisch kan men de organisatie van de oldtimerrit bereiken op nummer 06-10568935.