In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Microfoon radio

Politiek op zaterdag

2022-01-15T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2022 zaterdag 15 januari 2022
Aanvang: 11:00 uur
Lokatie: on-line

We gaan op 16 maart naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Radio programma 'Politiek op Zaterdag' bij de lokale omroep RTV Zulthe. De presentatie wordt verzorgd door Bert Zwart en Koos Bijlsma.

  •  

Gasten:
Eeken-Hermans (PvdA) en Meijer (VVD) in 'Politiek op Zaterdag’
Grootegast/ Roden: Oud-PvdA-raadslid Myra Eeken-Hermans uit Grootegast en lijsttrekker Robert Meijer van VVD Noordenveld zijn zaterdag 15 januari te gast in het programma Politiek op Zaterdag van de lokale omroep RTV Zulthe.
Eeken-Hermans was tien jaar raadslid namens de partij in de gemeente Grootegast. Lange tijd vormde zij in haar eentje de PvdA-raadsfractie. Na de herindeling trok zij zich terug uit de actieve politiek. Wel bleef ze optreden als campagneleider. In de uitzending vertelt de nummer 3 op de lijst van PvdA Westerkwartier wat haar ertoe beweegt om een comeback te maken.
Meijer is nu als fractievoorzitter voor de VVD actief in de gemeenteraad van Noordenveld. Als lijsttrekker wil hij pogingen te doen het huidige zeteltal van twee voor de VVD op te krikken om vervolgens wellicht een gooi te doen namens de liberalen naar een plek in de toekomstige coalitie. 
 
De radio-uitzending is van 11 tot 12 uur. 

»Luister naar de radio

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp