In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie

Ontspannen, genieten, beleef het in het Westerkwartier.nl

Ralf de ridder en de tijdmachine

2018-06-15T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2018 vrijdag 15 juni
Aanvang: 19:00 uur
Tot:  20:30 uur
Lokatie: Zalencentrum Balk
Rubriek: Jeugd

Een modern sprookje. ​Ralf, een hedendaagse jongen wordt per ongeluk samen met zijn zusje Marieke teruggestuurd naar het jaar 1345.  Kaarten( 2,50 euro) verkrijgbaar aan de zaal. 

  •  

​Ralf, een hedendaagse jongen wordt per ongeluk samen met zijn zusje Marieke teruggestuurd naar het jaar 1345. Het jaar waarin een vliegende draak voor overlast zorgt op het toneel van de mooie princes Caroline. Zij heeft dringend behoefte aan een dappere ridder om de draak te verslaan, voordat deze alle gouden en zilveren en andere kostbare voorwerpen uit het kasteel heeft meegenomen naar zij drakennest. Terwijl de professor zijn best doet om de tijdmachine te repareren, binden de kinderen samen met ridder Diederik en de bewoners van het kasteel de strijd aan met de draak. Maar ook heks Feeksia ligt samen met de gemene neef van de prinses op de loer om de maacht op het kasteel over te nemen. Hoe zal dit aflopen?

Kaarten( 2,50 euro) verkrijgbaar aan de zaal. 

Het Zuidhorner Amateur Toneel (ZAT) speelt alweer voor de vierde keer een helemaal zelf bedacht, geschrevenen geproduceerd jeugdtheater spektakel. Naast een aantal eigen spelers doen ook 4 kinderen en een aantal gastspelers  mee in het stuk .De voorstelling wordt  op donderdag 14 en vrijdag 15 juni overdag gespeeld voor leerlingen in het basis onderwijs.

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp