In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie

Repaircafe

Repaircafé Leek

2019-04-17T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2019 woensdag 17 april
Aanvang: 13:30 uur
Tot:  16:30 uur
Lokatie: De Schutse Oldenoert 32 Leek
Rubriek: Varia

Wat doet u met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met kapotte kleding? De vrijwilligers van het Repaircafé weten raad en helpen u graag. Tevens verstelwerk!

  •  

In Dienstencentrum De Schutse aan de Oldenoert 32 in Leek draait het iedere derde woensdagmiddag van de maand allemaal om repareren. Diverse vrijwillige reparateurs staan klaar om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. 

Alles wat het niet meer doet is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie!

 

Onderdeel van HULPKRING LEEK
Wij bieden aan alle bewoners van de gemeente Leek en het dorp Nietap diverse soorten hulp. In Leek zijn verschillende organisaties actief op het gebied van de vrijwillige hulp. Dit zijn naast De Hulpkring onder meer: de Zonnebloem, Humanitas, het Rode Kruis, Vredewold en de Kerken. Wij informeren u graag over hun mogelijkheden.  

 DE VRAAGBAAK VOOR VRIJWILLIGE HULP
Naast het bieden van verschillende vormen van vrijwillige hulp, zoals vervoer en vriendschappelijk huisbezoek is De Hulpkring ook een vraagbaak voor alle inwoners in de gemeente Leek en het dorp Nietap. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 10.30 uur is er een medewerker aanwezig die samen met de hulpvrager op zoek gaat naar een oplossing voor zijn of haar probleem.

DE HULPKRING IS ER VOOR U !
De Hulpkring houdt kantoor in dienstencentrum " De Schutse" aan de Oldenoert 32 te Leek. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 10.30 uur. Het telefoonnummer is: 0594 - 514232

www.hulpkring.nl

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp