In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Rolstoeltennis

Start Rolstoeltennis Zomer Challenge in Niekerk

2021-06-07T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2021 maandag 7 juni 2021
Lokatie: Niekerk
Rubriek: Sport

Niet alleen voor mensen die permanent gebruik maken van een rolstoel, maar ook voor mensen die vanwege bijvoorbeeld reuma, versleten knieën of spierziektes niet of amper staand kunnen sporten.

  •  

Vanaf 7 juni a.s. wil tennisvereniging TV De Mepsche uit Niekerk (Sportpark Eekeburen) mensen met een beperking uit Noord-Nederland op een laagdrempelige manier kennis laten maken met rolstoeltennis via De Rolstoeltennis Zomer Challenge.

Invalidefaciliteiten zijn aanwezig.
Van juni tot en met september kunnen mensen voor een laag introductietarief wekelijks op maandag 1,5 uur rolstoeltennislessen volgen. De Mepsche faciliteert in alle benodigdheden zoals tennisrolstoelen, rackets en ballen. Ook worden er clinics, een rolstoelgezelligheidstennistoernooi en diverse wedstrijden (met zowel ‘staande spelers’ als ‘rollers’) georganiseerd. Kijk voor meer informatie en het introductieaanbod op de website www.demepsche.nl/rolstoeltennis/


Wil je ook meedoen, meld je dan voor 1 juni aan bij het bestuur via info@demepsche.nl We houden rekening met je mogelijkheden voor de maandagmiddag –en avond. 

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp