In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
10526089 842397712469244 4484720252082972624 n

Streekproductenmarkt Nienoord

2022-08-06T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2022 zaterdag 6 augustus 2022
Aanvang: 10:00 uur
Tot:  16:00 uur
Lokatie: Boerderij Oosterheerdt Leek
Rubriek: Markt/braderie

Het is vakantietijd, maar de Streekproductenmarkt Nienoord gaat gewoon door! Op deze gezellige en bijzondere markt worden de lekkerste etenswaren uit de regio aangeboden. Elke 1e zaterdag van de maand.

  • Oudebosch marijke kersen


Het is volop zomer en daarom wordt het zaterdag 6 augustus het echt genieten op de Streekproductenmarkt Nienoord, want de kersen, maar ook de pruimen zijn volop verkrijgbaar om de mooie maand augustus goed te laten beginnen. Kom daarom naar het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek. Vanaf 10:00 uur ben je van harte welkom en je kunt tot 16:00 uur genieten van heel veel streekproducten.
FRUITTEELTBEDRIJF OUDEBOSCH staat helemaal voor je klaar om jou de beste kersen en pruimen van het Westerkwartier aan te bieden, maar ze nemen ook heerlijke pure sappen van eigen fruit, appels uit eigen boomgaard, peren, lokale aardappelen, walnoten, peulvruchten voor je mee. Voor de mensen die veel met fruit en groenten werken is dit de drukste tijd van het jaar. Bij NATUURLIJK AFKE is dat niet anders: er wordt volop geplukt: aalbessen, zwarte bessen, frambozen, kruisbessen, bosbessen en noem maar op. En dat, en vele andere soorten fruit, wordt verwerkt om voor jouw de lekkerste jam te maken. Zo is er deze keer weer groene kruisbessenjam. Dus kom weer lekker proeven! VILLA VELDZICHT staat ook weer gezellig op de markt. Ze neemt diverse soepen,  en sauzen voor je mee, lekker te combineren met jouw barbecue en voor een gezellige zomeravond, met een borrelplank. Maar ook heeft ze zoet-zuur bij zich, om jouw zelfgemaakte lekkere salade te kunnen maken. DE POFFERTERY is er wederom met heerlijke jam's met puur fruit en weinig suiker. Onder andere appeltaart-, zwartebessen- watermeloen-aardbeienjam en nog veel meer smaken. Teveel om op te noemen. Kom gezellig bij haar langs om te proeven. Ook heerlijke frisse vlierbloesem- en muntsiroop. Tevens natuurlijk de sieraden van nespessocupjes. AARDBEIENKWEKERIJ POELMAN uit Zevenhuizen is ook weer van de partij  met heerlijke aardbeien. Je proeft het verschil! Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren, brood, honing, worst,, kruiden en veel meer lekkere en eerlijke streekproducten op de markt te vinden.
Mocht je trek hebben in een ijsje tijdens het rond lopen op de markt, dan ben je zeker op het goeie adres, want RIANNE'S IJSBOERDERIJ staat met lekkere ijsjes voor JOU klaar, Kinderen kunnen gratis een ijsje gaan halen onder begeleiding van een volwassene.
Mis niks van de leukste streekmarkt van het Westerkwartier op  de eerste zaterdag van de maand. De standhouders zien er naar uit je te zien bij hun kraam en het mooie is dat jij met de meest verse, heerlijkste en eerlijkste boodschappen weer naar huis gaat.
 

 

Streekproductenmarkt Nienoord
Alle producten die op de streekproductenmarkt verkocht worden, zijn in een straal van 40 kilometer rondom Leek geteeld, gekweekt of bereid. Door jam, eieren, honing, brood, kruiden, worst, groenten, aardappelen, fruit of appelsap uit de omgeving te kopen, worden niet alleen lokale ondernemers gesteund maar eet u duurzame producten die geen lange reis afgelegd hebben.

Lokale en duurzame producten
Alle producten die op de streekproductenmarkt verkocht worden, zijn in een straal van 40 kilometer rondom Leek geteeld, gekweekt of bereid. Door jam, honing, brood, kruiden, worst, groenten, aardappelen, fruit of appelsap uit de omgeving te kopen, worden niet alleen lokale ondernemers gesteund maar eet u duurzame producten die geen lange reis afgelegd hebben.---

Een overzicht van de standhouders is te vinden op de website van de markt: www.streekproductenmarktnienoord.nl

Boerderij Oosterheerdt in Leek is gelegen tegenover de Rabobank, naast het evenemententerrein.

U kunt uw auto parkeren bij de Rabobank of op het evenemententerrein. Het erf is per fiets bereikbaar.

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp