In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
2024 Wisselband

Twee bands Kade Z.

2024-07-12T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2024 vrijdag 12 juli 2024
Aanvang: 19:00 uur
Tot:  22:30 uur
Lokatie: Kade Z. Zuidhorn

Muziekavond voor en door jong en oud. Live muziek met verschillende zangers, bassisten, drummers en gitaristen, ieder op zijn of haar eigen niveau, van alle leeftijden, voor sommigen de eerste keer, anderen zijn de tel allang kwijt. Rock, blues en popnummers. 

Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
Kade Z
(Horeca & Uitgaan)

Twee bands op 65e K.A.B. in Kade Z

De Wisselband en the Backyard Heroes geven een optreden op 12 juli in Kade Z. te Zuidhorn. Het is de 65e keer dat er een KoopAvondBlues wordt georganiseerd. Dit mede dankzij een bijdrage van de gemeente Westerkwartier, die deze activiteit graag wil ondersteunen.

De eerst band van de avond is de Wisselband, de leerlingenband van ‘the School of Rock’ van muziekleraar Wim Venema uit Zuidhorn. De kinderband wordt aangevuld met volwassen leerlingen en bevriende muzikanten. Hier wordt er losjes op los gerockt met bekende nummers uit de muziekgeschiedenis. Een greep uit het repertoire: The cranberries, Ben E King, Chuck Berry, Nancy Sinatra, Ry Cooder. Uiteraard gaat het hier om de lol in het spelen, maar reken maar dat iedereen zijn of haar beste best gaat doen!

 The Backyard Heroes is een rockband uit Zuidhorn, Briltil, Groningen, Den Ham en Kommerzijl. Met rock en blues als basis is de band ook met eigen nummers aan het experimenteren. Minder bekende nummers van onder andere MC5, Vince Taylor, UFO, Human Instinct maar ook bekende nummers zoals bijvoorbeeld Robert Cray, Ray Charles, AC/DC en the White Stripes staan op de playlist.

De muzikale avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer half 11. De entree is gratis.

www.muziekschoolwimvenema.nl