In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Yuri honing by mariecke van der linden  bluebeard

Yuri Honing Acoustic Quartet met ‘Bluebeard’ bij Jazz in Feerwerd

2021-09-12T00:00:00+02:00
Datum: ARCHIEF 2021 zondag 12 september 2021
Aanvang: 14:30 uur
Lokatie: Jacobuskerk Feerwerd
Rubriek: Muziek

Het nieuwe seizoen van Jazz in Feerwerd wordt op zondagmiddag 12 september in de Jacobuskerk in Feerwerd weer in stijl geopend met een concert door het bekende Yuri Honing Acoustic Quartet.

  •  

Op het programma staat muziek van de internationaal bejubelde cd ‘Bluebeard’, gewijd aan het Franse sprookje, waarin de nieuwsgierige nieuwe echtgenote van hertog Blauwbaard een vreselijke ontdekking doet en in een geheim kamertje de stoffelijke resten van haar voorgangsters vindt…

De melodieuze en vaak melancholische saxofoonklanken van Yuri Honing, ondersteund door het geheimzinnige toetsenwerk van Wolfert Brederode, de onheilspellende bas van Gulli Gudmundson en de bijzondere ritmes van drummer Joost Lijbaart trekken je voelbaar dit mysterie in. Yuri Honing is een van de meest toonaangevende saxofonisten van Nederland en met zijn Acoustic Quartet behaalde hij veel internationaal succes.

Dit concert werd maart j.l. vanwege de coronapandemie afgelast. Door de huidige coronamaatregelen is het aantal toeschouwers per concert nog steeds beperkt. Daarom zijn er twee sessies, één om 14.30 en één om 16.15 uur. 

Yuri Honing Acoustic Quartet. Zondag 12 september, 14.30 en 16.15 uur, Jacobuskerk Feerwerd. Entree €15,-, reserveren verplicht (info@jazzinfeerwerd.nl of http://www.jazzinfeerwerd.nl). Informatie: http://www.jazzinfeerwerd.nl. ;

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp