In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Cultureel centrum zuidhorn

Cultureel Centrum Zuidhorn

Jellemaweg 3
9801 CG Zuidhorn
Tel.: 0594-507088
www.cultureelcentrumzuidhorn.nl

  • Cultureel centrum zuidhorn

Cultureel Centrum Zuidhorn (CCZ): een prachtig gebouw waar allerlei disciplines op het gebied van cultuur en welzijn zijn samengebracht. Zo zijn » de bibliotheek, en het » Kunstkwartier  hierin gehuisvest.
In het moderne Cultureel Centrum Zuidhorn zijn tal van vergadermogelijkheden. Zo kun je voor presentaties, lezingen en seminars gebruikmaken van de foyer. Voor vergaderingen, workshops en brainstormsessies zijn de vergaderruimtes uitermate geschikt. En zoek je gewoon een lekker plekje om in alle rust te werken? Dat kun je helemaal gratis doen op een van de flexplekken. Ze zijn van alle gemakken voorzien, zoals WiFi, computers en de mogelijkheid om een lekker kop koffie of thee te halen in de keuken.

 

 

Agenda-berichten van Cultureel Centrum Zuidhorn


Gertruud prenger

Expositie Gertruud Prenger

Gertruud is al jaren geleden gestopt met haar winkel in lekkernijen. Het was een mooie tijd en het allermooiste was als de klant blij en tevreden de winkel uitliep. Datzelfde mooie gevoel ervaart zij nu als ze ziet wat kunst met een ander kan doen.

2024-03-18T00:00:00+01:00
ma. 18 maart t/m za. 25 mei Cultureel Centrum Zuidhorn
Lees verder »
Brosus

Circus BroSus door Inkipinki

Bro en Sus hebben het circus van hun ouders geërfd. Er staat een grote voorstelling gepland. Alle kaartjes zijn verkocht, maar de artiesten zijn door geldgebrek vertrokken.

2024-04-20T00:00:00+02:00
zaterdag 20 april - Aanvang:11:00uur Cultureel Centrum Zuidhorn
Lees verder »