In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Intholt-vooraanzicht

In ‘t Holt 1654 Grand café en Logement

Hoofdstraat 2
9801 BW Zuidhorn
Tel.: 0594-442159
www.intholt1654.nl

Borrel, Hapjes, Lunch voor een heerlijke break & Dinner

  • Intholt-vooraanzicht
  • Intholt-logo
  • Intholt-kamer

Openingstijden:
Elke dag vanaf 11.00 uur
Borrel, Hapjes, Lunch voor een heerlijke break & Dinner

Rond 1654 stond op deze plek al een herberg. Het was de plek op een belangrijke doorrijdroute vanuit en naar de stad Groningen. Niet veel later ontstond er een pleisterplaats voor koetsiers die hun paarden konden onderbrengen via de Doorrit.  In 2017 is het pand volledig gerenoveerd en in oude glorie hersteld. Nu is het een Grand café, een Logement met 7 kamers en een uniek Theater. Regelmatig worden er muziekavonden georganiseerd, zowel in het theatertje als in het Grand Café. De theaterzaal wordt tevens verhuurd voor besloten feesten, vergaderingen en culturele uitingen.

Menukaart
Op onze menukaart staan lunchklassiekers zoals een uitsmijter en een caesarsalad maar ook moderne dikke tosti ’s en open sandwiches. De eigentijdse avondkaart wisselt zo rond de twee maanden, is klein maar bijzonder smakelijk en bezit een vrolijke symbiose tussen de nieuwe en de oude keuken.  Zo serveren we soms een degelijke runderstoof echter ook kip met chocolade saus voor de kids of pompoensoep met dukkah. Dukkah? Dukkah! Verder is er een wisselend weekgerecht van vis of vlees en vegetarisch.

» Bekijk onze Menukaart 

Logement
Onze kamers zijn sfeervol, rustig en comfortabel. Ze beschikken over ruime moderne badkamers. Wilt u meer comfort? Boek dan een stijlvolle royale kamer met grote badkamer. Met retro pick-up en The Beatles (of Pink Floyd). Tevens biedt deze kamer de mogelijkheid voor één of twee extra bedden

» Boek een kamer

 

 

Agenda-berichten van In ‘t Holt 1654 Grand café en Logement


Inspireert

Zuidhorn onderneemt & inspireert

Een event voor alle ondernemers in Zuidhorn,Briltil of Noordhorn. Ondernemers met grote bedrijven maar ook kleine zelfstandigen zijn van harte welkom.

2023-10-04T00:00:00+02:00
woensdag 4 oktober - Aanvang:19:30uur in 't Holt 1654 Zuidhorn
Lees verder »

Voortvarende Vrouwen

Hendrik Hachmer, directeur van het Veenkoloniaal in Veendam geeft een lezing over Voortvarende Vrouwen in de 19de eeuwse koloniale zeevaart.  Organisatie: Vrouwen van Nu Zuidhorn

2023-10-11T00:00:00+02:00
woensdag 11 oktober - Aanvang:19:00uur in 't Holt 1654 Zuidhorn
Lees verder »
Peter, pieternel en meindertshow

De Peter, Pieternel en Meindert show

Dichter en schrijver Lammert Voos te gast. Westerkwartierders Peter de Haan, Pieternel Teekens en Meindert Talma presenteren elke twee maanden een nieuw programma: om beurten brengen ze multimediale sets met liedjes, verhalen en spreekbeurten. Voor iedere show nodigen ze een special guest uit, waardoor u steeds verrast wordt met ander talent uit de regio.

2023-11-16T00:00:00+01:00
donderdag 16 november In 't holt Zuidhorn
Lees verder »