In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Easyslim-banner

Easyslim.nu

Handelsweg 12
9301 ZN Roden
Tel: 06-44066875
roden@easyslim.nu​
www.easyslim.nu

  • Easyslim-banner
  • Easyslimroden martha
  • Easyslimroden behandelkamer

Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby's en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schiet er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio's van Easyslim.nu.

Sinds mei 2019 is Martha Strengholt actief met Easyslim.nu Roden. Deze zeer goed bezochte studio heeft per 6 september 2019 een tweede behandelkamer erbij gekregen in Roden.

HUISELIJKE SFEER De studio's van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig. De studio in Roden ligt aan de Handelsweg 12, is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellige ontvangst-, behandel en gespreksruimte met een huiselijke sfeer.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING Martha is franchisenemer van Easyslim.nu. Als zelfstandig ondernemer leidt zij de studio in Roden van deze afslankformule. Zij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging. Voortdurend wordt vanuit het hoofdkantoor van de Franchiseformule in Almere, professionele ondersteuning en bijscholing aangeboden.

Omdat het snelle resultaat met het apparaat veel mensen stimuleert tot een gezonder eetpatroon was er de vraag naar koolhydraatarme recepten. Easyslim.nu heeft een kookboek gemaakt met heerlijke koolhydraatarme recepten dat vanaf november verkrijgbaar is in de studio. De recepten zijn zo samengesteld dat je de koolhydraten (rijst, brood, pasta etc.) op het laatst kunt toevoegen zodat je gezin "normaal" kan eten.

Zoals bij Easyslim.nu past: Simpel, Snel, Slank! Makkelijk en lekker bovendien.

CONTACTGEGEVENS Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of app voor een intake en proefbehandeling, nu van 89 euro, voor 49 euro, naar 06 – 44066875, of mail naar roden@easyslim.nu

Ook kunt u via www.easyslim.nu online een afspraak voor een intake en proefbehandeling inboeken. Graag verwelkom ik u in onze studio.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp