In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Kerkje harkema-2

Kerkje Harkema

Medenerweg 5
Den Ham (Groningen)
Tel.: 0594-212541 / b.g.g. 06-41501984 
www.kerkjeharkema.nl

  • Kerkje harkema-2
  • Kerkje harkema
  • Waterfiets

Het kerkje Harkema ligt te midden van het aloude Middag-Humsterland. Het is omgeven door een zelf gegraven gracht met meerdere bruggetjes. Ook is er een prachtige siertuin en vijver aangelegd. 

Het theehuis, wat is gebouwd door boer Albert Harkema, is gelegen aan de overkant van het kerkje. Het theehuis is een bezienswaardigheid op zichzelf. Het is een kopie van de Abdijk kerk van Aduard (de voormalige ziekenzaal van klooster Aduard). 

Het kerkje en het naast gelegen theehuis zijn zeer geschikte locaties voor trouwerijen en voor het maken van trouwfoto's en voor feesten en partijen, vergaderingen voor bedrijven en exposities, enz.  Natuurlijk is het mogelijk om uw feestje of buffet/barbeque door ons te laten verzorgen. Voor kinderen zijn er, tijdens uw feestje, twee skelters en een waterfiets aanwezig. Ook bestaat er de gelegenheid om te overnachten in de naastgelegen boerderij tot 12 personen. en is eveneens geschikt 

Het kerkje Harkema ligt langs meerdere fiets-en wandelroutes zoals de 'knooppuntroute' (tussen 58 & 60) en Pronkjewal Pad.

Wilt u het kerkje komen bezichtigen met een groep, dan kunt u bellen voor meer informatie met 0594-212541 / b.g.g. 06-41501984 of u kunt mailen met elizabethykema@live.nl Wilt u zelf een dienst of een concertje of een lezing organiseren dan kan dat ook. U kunt dan contact opnemen.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp