In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Maisdoolhof (1)

Maisdoolhof De Wilp

Heit's Hiem
keuningsweg 23
9367 TB De Wilp
Whatsapp : 06 30417671
www.heitshiem.nl

In maisdoolhof De Wilp kun je niet alleen (ver) dwalen, maar beleef je ieder jaar weer een nieuw avontuur. Een belevingstocht vol verrassingen, opdrachten en doe-dingen. Leuk voor ALLE leeftijden.

  • Maisdoolhof (1)
  • Maisdoolhof (2)
  • Maisdoolhof (3)

Het  dwaalavontuur op keuningsweg 23 in De Wilp is een team-activiteit waar je langs allerlei hindernissen en opdrachten probeert een schat te vinden.   
Ieder jaar heeft het doolhof een nieuw avontuur dat leuk is voor alle leeftijden. Met onderweg 2 pauzeplekken waar je meegebrachte consumpties kunt gebruiken is het ontspanning en inspanning in één.

Zorg voor een slim team waarmee je alle hindernissen overwint én je de schat vindt.  Gewoon lekker ronddwalen en kijken wat er van komt kan natuurlijk ook. Uiteraard valt er iets te knutselen en ga je niet met lege handen naar huis.

 

Toegang is op basis van een vrijwillige bijdrage.

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

 

Agenda-berichten van Maisdoolhof De Wilp


Maisdoolhof

Maisdoolhof in De Wilp

Dit jaar het aller alternatiefste 11 Steden avontuur!  Doe de tocht der tochten in het maisdoolhof en haal een felbegeerd 11-stedenkruisje. In het doolhof is een gevarieerd traject met allerlei doe-en denkopdrachten. Leuk en verassend voor alle leeftijden. ook op 4, 10/11 september 

2022-09-03T00:00:00+02:00
zaterdag 3 september - Aanvang:12:30uur Heit's Hiem, Keuningsweg 23 De Wilp
Lees verder ยป