In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Watersport

Watersportcentrum Lettelbert

Hoofdstraat 190
9827 PD Lettelbert
Telefoon: 0594 517 539
www.lettelbert.com/watersportcentrum

  • Watersport

Gezond, gezellig en actief bezig zijn bij het Watersportcentrum in Lettelbert

Het unieke landschap van het Westerkwartier en het schitterende Leekstermeer bieden beide een aantrekkelijk decor voor kleine watersport. Al 30 jaar weten scholen, bedrijven en particulieren het Watersportcentrum in Lettelbert te vinden voor een kanotocht of een recreatieve survival.

Het Watersportcentrum beschikt over 1- en 2-persoons kano’s en 3-persoons Canadese kano’s. In het zomerhalfjaar wordt hier veel gebruik van gemaakt. Vanuit het mooi gelegen Lettelbert kano je over het Lettelberterdiep naar het Leekstermeer, dat is maar 1 kilometer. Wie een wat langere tocht wil maken, kan bijvoorbeeld naar de Haven in Leek kanoën (4 km) en terug, of het Leekstermeer rond.

Bedrijven, verenigingen en scholen kunnen een recreatieve survival doen, variërend van 2 tot 6 uur. Teams van 8 tot 10 personen nemen het tegen zichzelf en elkaar op en leggen een parcours af met 8 tot 12 onderdelen. Verschillende onderdelen spelen zich op het water af. Het komt vooral aan op samenwerking in het team, niet zozeer op kracht en technische vaardigheden. Een aanrader voor wie een leuke, ontspannende en betaalbare manier zoekt om aan de samenwerking in teams te werken.

Een kanotocht of survival is uitstekend te combineren met een vergadering en/of bijvoorbeeld een barbecue. Het Watersportcentrum beschikt over verschillende terrassen, een zaal voor 100 personen en een vergaderzaal voor 10 - 20 personen.

Ervaar het karakteristieke en afwisselende landschap van het Westerkwartier in het Leekstermeergebied en op het Landgoed Nienoord. Na een heerlijke tocht komt u tot rust op een van onze gezellige terrassen. Het Watersportcentrum in Lettelbert  biedt u de mogelijkheid om op een unieke manier te genieten van rust en water.

Het Watersportcentrum hoort bij het Dorpshuis in Lettelbert en wordt gerund door een team enthousiaste vrijwilligers. In een gemoedelijke sfeer zorgen zij ervoor dat de bezoekers het naar hun zin hebben.

Meer informatie is te vinden op www.lettelbert.com Voor een reservering of het aanvragen van een offerte voor een activiteit, kunt u mailen naar watersport@lettelbert.com Dat geldt ook voor arrangementen op maat.

Watersportcentrum Lettelbert
Hoofdstraat 190 
9827 PD Lettelbert 
0594-517539

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp