In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Nuis excursie erven  tuinen1

Erven & Tuinen Westerkwartier gaat (in aangepaste vorm) verder. U kunt meedoen!

2020-11-21T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2020 za. 21 november t/m za. 28 november
Aanvang: 09:30 uur
Tot:  12:30 uur
Lokatie: Westerkwartier

Woont u in het buitengebied van het Westerkwartier en wilt u aan de slag met uw erf of tuin dan kunt u meedoen. Na het volgen van de workshop kunt u als deelnemer gebruik maken van subsidie voor streekeigen beplanting, bijen – en vlinderplanten en snoeiwerkzaamheden aan fruitbomen.

  •  

Vanwege corona geven we de workshops in kleine groepjes en is de theorieavond komen te vervallen.  Vooralsnog starten we met een excursie -en praktijkdeel (in de buitenlucht!) in kleine groepjes wanneer het toegestaan is. We geven een uitgebreid tuinadvies bij deelnemers thuis en hopen op die manier met het project door te kunnen gaan, mits verantwoord. Heeft u interesse, neem dan vooral contact op om te bespreken wat in uw geval mogelijk is.  

Inrichten en Onderhoud Erf & Tuin

Wilt u streekeigen beplanting in uw tuin, advies over het onderhoud en uw erf of tuin nog natuur-vriendelijker maken? U kunt met de informatie die we geven en een tuinadvies direct zelf aan de slag! We starten regelmatig met een nieuwe groep (max. 6 personen) waar u aan mee kan doen.

Data

Zaterdag 21 november excursie, zaterdag 28 november praktijk van 09.30 – 12.30 uur
 

Aanmelden en kosten

U kunt zich aanmelden via de website http://www.erven-tuinenwesterkwartier.nl  of contact opnemen met Stieneke van der Wal, telefoonnummer 06 - 83 972 103, mail info@hetnoordererf.nl

Kosten: € 75,- per persoon voor deelname inclusief cursusmap en aansluitend het tuinadvies.

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp