In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Simon en garfunkel

Old Friends – Simon & Garfunkel Acoustic

2024-03-10T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2024 zondag 10 maart 2024
Aanvang: 15:00 uur
Lokatie: Cultureel Centrum Zuidhorn

Jop Wijlacker en Dennis Kolen maken een nostalgische muzikale reis met weergaloze tweestemmigheid, een spraakmakend verhaal, intrigerende beelden en uiteraard de prachtige muziek van Simon & Garfunkel.

Bekijk ook onze deelnemer-pagina en evenementen:
Cultureel Centrum Zuidhorn
(Horeca & Uitgaan)

Na 4 succesvolle jaren met hun voor- stelling ‘Sounds of Silence’ komen Jop Wijlacker en Dennis Kolen met het vervolg ‘Old Friends –Simon & Garfunkel Acoustic’. Een nostalgische muzikale reis met weergaloze tweestemmigheid, een spraakmakend verhaal, intrigerende beelden en uiteraard de prachtige muziek van Simon & Garfunkel.
‘Old Friends’ gaat over ouder worden in een steeds sneller veranderende wereld; met momenten van bezinning en muziek met een lach en een traan. Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden te dromen…
entree 15,- Tickets via https://www.cczuidhorn.nl

 

Circus BroSus door Inkipinki
zaterdag 20 april 2024 Tijd: 11:00
Bro en Sus hebben het circus van hun ouders geërfd. Er staat een grote voorstelling gepland. Alle kaartjes zijn verkocht, maar de artiesten zijn door geldgebrek vertrokken.

Bro en Sus besluiten het levenswerk van hun ouders voort te zetten: The show must go on! Met z’n tweeën dresseren ze wilde paarden, goochelen ze per ongeluk dingen weg, werpen ze messen en hangen ze gevaarlijk hoog in de trapeze. Best knap voor een broer en zus die altijd achter de schermen hebben gewerkt.
Circus BroSus is hilarisch, spannend en interactief. Een wervelende familievoorstelling met een verrassend slot met mooie moraal. Kinderen van 2 tot en met 12 jaar.
entree 7,50