In het Westerkwartier, Agenda, Evenementen en Informatie
Piet buist geert zijlstra

Workshops verhoalen vertellen

2019-11-12T00:00:00+01:00
Datum: ARCHIEF 2019 dinsdag 12 november
Lokatie: Tolbert

Wil je het vertellen onner de knij kriegen, dan is dit een mooie kans. Op 12 november is er een informatieoavend, waarop drekst de bijeenkomsten vaststeld worden, op basis van de beschikboarheid van de cursisten. Deelnoame (inclusief kovvie/thee en cursusmaterioal)  100 Euro.

 

  •  

Dit veurjoar hemmen Piet de Vries en Geert Zijlstra 5 workshop-oavenden organiseert veur startende verhoalenvertellers. Mor liefst 8 deelnemmers werden ien een dikke moand de grondbegunselen van het vertellen aanleert. Ondertussen hemmen een aantal nije vertellers al flink wat ervoaring opdoen en bennen ze een mooie aanvulling veur het Vertelcollectief Kom op Verhoal.
Dizze winter organiseert Mien Westerkwartier de workshops nog een keer en der bennen nog een aantal plekken vrij. Wil je het vertellen onner de knij kriegen, dan is dit een mooie kans. Op 12 november is er een informatieoavend, waarop drekst de bijeenkomsten vaststeld worden, op basis van de beschikboarheid van de cursisten. Deelnoame (inclusief kovvie/thee en cursusmaterioal)  100 Euro.
Opgeven veur de workshops kin, deur een mailtje te sturen noar info@mienwesterkwartier.nl.
 

Agenda overzicht... Plaats zelf evenement...
Stuur het door:
Deel via WhatsApp